Historik

Bjarne Vennegaard startede sit første firma i 1981 i lejede lokaler på Nybovej 12 i Holstebro.

I starten blev der udelukkede produceret måleinstrumenter og elektronik. To år senere købte han halvpart i firmaet HV-Elektro på Gartnerivej 17, hvormed aktiviteterne udvidedes med produktion af specialmaskiner.

I 1991 gik de to kompagnoner hver til sit, idet Chresten Hovmøller Madsen forsatte HV Elektro og Bjarne Vennegaard startede BV Teknik. BV Teknik flyttede i lejede lokaler på Nybo Dalen 1, hvor produktionen udelukkende bestod af specialmaskiner til plast-, fødevare- og træindustrien.

Her blev lokaliteterne dog for små, hvorefter firmaet i 1997 købte nye lokaler på Nybo Bakke 6, hvorved BV Teknik nu rådede over 1700 m2. Da lokaliteterne få år efter blev for små, blev der udvidet med en ny produktionshal på 550 m2. I 2005 blev yderligere en hal bygget til, der i dag fungerer blandt andet som lagerhal.

BV Teknik var i de første 7 år personligt ejet af Bjarne Vennegaard, men fra 1. oktober 1998 blev firmaet omdannet til et aktieselskab og skiftede navn til det nuværende BV Teknik A/S.

I februar 2004 købte Peder Nørgaard andel i selskabet. Peder Nørgaard og Bjarne Vennegaard har siden været direktører i BV Teknik A/S og varetager i fællesskab lederskabet.

Yderligere udvidelse af produktionsanlæg i 2019.

DSC09410

40 års erfaring

BV Teknik har 40 års erfaring i opbygning af avancerede specialmaskiner og andet højteknologisk udstyr.

Specialmaskiner
Transportløsninger
Pakkeløsninger
Håndteringsopgaver
Automation
PC-styring
Robotter