Profil

Vi er et firma med 40 års erfaring i fremstilling af specialmaskiner. Firmaet er vokset fra udelukkende at producere måleinstrumenter og elektronik til i dag at kunne levere alt indenfor specialmaskiner og automatiseringsudstyr.

BV Teknik A/S er med som samarbejdspartner fra idegrundlag til den færdige løsning.  Vi kan være sparringspartner allerede fra projektets opstart, hvor selve ideen bliver til og hvor en løsning skal udtænkes. Vi udarbejder udkast og tegninger til en løsningsmodel, hvorefter denne kan udføres i praksis.

Selve konstruktionen bliver tegnet i Inventor og altid af os selv. På vort værksted har vi medarbejdere, der fremstiller og udvikler alle dele til projektet. Det gælder både svejse-, fræse-, el- og monteringsarbejdet.

Vi står selv for konstruktionen af maskinen, vi opstiller og monterer anlægget ved kunden, og vi sørger også for, at projektet ikke forlades, før det hele kører som det skal og kunden er tilfreds.

Oplæring af de medarbejdere, der skal betjene anlægget, er for os en del af at aflevere et projekt. Vi leverer selvfølgelig al dokumentation, der skal følge med projektet.

Med en årelang erfaring for automatisering er vi rustet til alle udfordringer, uanset om de er styringsmæssige eller mekaniske.

Servicering af allerede eksisterende maskiner er også en opgave, vi gerne varetager. I er altid velkomne til at tage kontakt for drøftelse af et projekt, eller hvis I vil høre mere om, hvad vi kan..

DSC09410

40 års erfaring

BV Teknik har 40 års erfaring i opbygning af avancerede specialmaskiner og andet højteknologisk udstyr.

Specialmaskiner
Transportløsninger
Pakkeløsninger
Håndteringsopgaver
Automation
PC-styring
Robotter